Jysk Plantesalg er specialister i store formklippede træer og buske med karakter.

Knoldeklippede træer er træer der klippes tilbage hvert år som derved udvikler de karakteristiske knolde for grenenderne. Anvendes ofte i de gamle bykerner eller hvor man ønsker at fremhæve den karaktergivende form. Bruges ofte i have- og parkrum til ruminddeling eller som levende skyggegivende plantepavilloner.

Plataner er karakteristiske med den afskallende bark og de grønlige og beige-brune plamager på stammerne.

Specielt velegnet er platan og lindetræer.

Plantelageret fyldt med plantespecialiteter ligger i Ribe syd for Esbjerg og er et besøg værd. Du kan også få en digital fremvisning af aktuelt lager på Facetime.

Ring 2172 4462

Plant aldrig træer og buske dybere end de har stået i planteskolen. plantes de dybere får de ikke ilt nok til rødderne og træerne mistrives eller dør.

Få tegnet en havetegning  af Havearkitekt Arne Thomsen

Vi er altid klar med rådgivning, viden og muligheder

Platanus Acerifolia. Tagklippet platantræ Str 50-60 stammeomkreds Ø2m+

Jysk Plantesalg er specialister i store formklippede træer og buske med karakter.

Platanus Acerifolia knudeklippet platan. her plantet i Ribes indre by med granit- og brostensbelægninger

Plant aldrig træer og buske dybere end de har stået i planteskolen. plantes de dybere får de ikke ilt nok til rødderne og træerne mistrives eller dør. Jysk Plantesalg er specialister i store formklippede træer og buske med karakter.

2172 4462

Knoldeklippet platantræ Totalhøjde 3,4-4m Stammeomkreds 60-70cm.

Platanus hispanica Knoldeklippet platantræ meget karaktergivende form med store grønne blade og afskallende bark. Særdeles velegnet som by, have og parktræ

Jysk Plantesalg er specialister i store formklippede træer og buske med karakter.

Platanus Acerifolia. Knudeklippet Platan opretvoksende str 40-45 (Stammens omfang i centimeter målt 1m over rodhalsen ) med flotte store karaktgivende blade.

Træerne må aldrig plantes dybere end de har stået i planteskolen.

Jysk Plantesalg er specialister i store formklippede træer og buske med karakter.

Platanus hispanica. Knudeklippet platantræ meget karaktergivende form. Jysk Plantesalg har et meget stort udvalg i denne type træer. Bruges ofte i by, have- og parkmiljøer. Plant aldrig træer og buske dybere end de har stået i planteskolen. plantes de dybere får de ikke ilt nok til rødderne og træerne mistrives eller dør. Jysk Plantesalg er specialister i store formklippede træer og buske med karakter.

Vi er altid klar med rådgivning, viden og muligheder

Vi leverer i hele Danmark