Park- og havekrukker str. L-XXL

Rustikke letvægtskrukker

Krukkerne er fremstillet med en blanding af fibre og stenmaterialer som giver krukkerne stor styrke og lav vægt. Krukkerne er alle håndlavede med unikke overflader, hvor ikke 2 krukker er helt ens. De unikke overflader giver et flot rustikt look og kan leveres i farverne Rust og Earth/sort.

Rust er en overfladebehandling af “jernstøv” som giver krukkerne en helt naturlig rustoverflade, der passer ind i tidens trend i haver, parker og torvemiljøer. Earth/sort er en næsten sort overflade med svage brunlige nuancer, der giver overfladen et unikt udtryk der falder naturligt ind i uderummet.

Frostsikre og vejrbestandige
Alle krukkerne er frostsikre og vejrbestandige med 3 års garanti. Læs mere på www.jyskplantesalg.dk

Transport og flytning
Vi har udviklet et enkelt og let anvendeligt, godkendt wire-løftesystem til de tilplantede krukker, så de nemt og enkelt kan hejses på en lastbil og flyttes til vinteropbevaring mv. Integrerbare pallebunde og hjulssystem kan også leveres til enkel mønøvrering af krukkerne, på f.eks. terrasser torvepladser ell.

Besøg os i Ribe
Besøg vores krukkeudstilling i Ribe. Her kan Du se hele udvalget af krukker sammen med et stort udvalg af flotte og spændende planter, også til krukker.

Ring venligst for aftale – vi har ingen faste åbningstider.

Park og havekrukker i str. L – XXL

Jysk Plantesalg – krukker i store størrelser

Vi er altid klar med rådgivning, viden og muligheder

Frostsikker havekrukke Bowl Earth med stor volume. Fås i 3 størrelse

Frostsikker havekrukke Bowl Rust med stor volume. Fås i 3 størrelse

Frostsikker havekrukke vaseform. Velegnet til fritstående dekoration eller tilplantet med prydgræsser ell.

Flotte vaseformede frostsikre havekrukke. Fås i Rust og Eart

Frostsikker havekrukke Kubiske. Passer fantastisk til den minimalistiske havearkitektur. God rummelighed for tilplantning af små opstammede træer eller krydderurter mv.

Frostsikker havekrukke cylinderformede. Klassisk design. God rummelighed for tilplantning af små opstammede træer eller krydderurter mv.

Frostsikker havekrukke rumdeler. Fantastisk til at skabe rum I haven og til opdeling af terrasseområder. God rummelighed for tilplantning af hække, krydderurter mv.

Frostsikker Havekrukker fade . Flot som dekoration eller tilplantet med græsser ell.

Vi er altid klar med rådgivning, viden og muligheder